Städföretag i Kungsbacka

Hej och varmt välkommen till min nya blogg. Som ni vet så har jag bytt namn på min blogg och jag hoppas att alla mina gamla läsare hittar hit nu!

Ni som läst min gamla blogg vet om att städa är verkligen ingenting som jag uppskattar särskilt mycket och nu äntligen har jag beslutat mig för att anlita ett städföretag. Så idag är det första gången de kommer till mig och ska städa, och jag hoppas innerligt att de utför ett bra jobb så jag kan behålla dem, eftersom de var så mycket billigare än de andra städföretagen. Mer uppdatering kring hur de utförde arbetet kommer senare ikväll. Men nu måste jag åka till jobbet, hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi senare.

( Uppdatering )

Nu kom jag precis hem från jobbet och WOW vilket fantastiskt arbete de har gjort. Jag är verkligen supernöjd med resultatet och jag kommer utan tvekan att behålla henne. Det känns verkligen rent i mitt hem nu och det märks verkligen att det är noggrant städat. Hittar inte ett smutsigt ställe i hela huset. Vilket verkligen känns skönt. Hemmet känns hälsosamt, kan nog inte förklara det på ett bättre sätt. Men jag hoppas ni förstår vad jag menar.