Köksrenoveringen gjordes av riktiga proffs

Det är en underbar solig morgon idag, och jag sitter på verandan med en kopp rykande varmt kaffe och fick lust att skriva några rader i min blogg till er, bästa läsare. Jag välkomnar er in till bloggen med ett inlägg som ska handla om ett byggföretag som erbjuder ett riktigt bra och varierat utbud av tjänster inom byggservice och snickeri. På grund av att jag själv anlitat detta företag flera gånger för olika jobb i min villa i Visby, så vill jag nu berätta om det för er. Jag är så nöjd med mitt senaste projekt som Havsö Bygg har hjälpt mig med, nämligen köksrenoveringen. Riktigt bra blev det! De har även varit här och målat och tapetserat vid tidigare tillfällen. Det här är ett företag som jag har tänkt anlita även i fortsättningen, om behov uppstår. 

   

Havsö Bygg kan hjälpa er i Visby eller i dess närhet med till exempel snickeriuppdrag, altanbyggen, badrumsrenoveringar och mycket, mycket mer. De kompetenta och erfarna snickarna och övriga hantverkare gör ett riktigt bra jobb som är fackmannamässigt utfört. Noggrannheten som de visar prov på är förstås väldigt viktigt, för tänk vad mycket som kan bli fel i ett kök eller i ett badrum om jobbet inte är riktigt gjort. Det finns oseriösa aktörer på marknaden, och så finns det väldigt seriösa och bra företag som Havsö Bygg i Visby. Det är fint att jag haft möjligheten att låta detta företag utföra jobb hemma hos mig. Jag kan rekommendera även er som har planer på ombyggnader eller renoveringar att höra av er till dem. Det är dessutom prisvärt med ROT-avdraget. Att begära en offert gör att du vet vad det kommer att kosta, men offerten förpliktigar inte till någonting. Riktigt bra måste jag säga! Jag önskar er en fortsatt fin och varm sommardag!