Köksrenovering på Tyresö

Hej! Nu ska jag ge er mina läsare en riktigt bra rekommendation och det är att anlita Sawdust Bygg och Renovering som jag och min man anlitade när vi byggde om vårt kök på Tyresö. De arbetar alltid på ett noggrant, kvalitativt och kundvänligt sätt och självklart individanpassar de alltid sina lösningar efter deras kunder. När jag och min man skulle renovera vårt kök visste vi inte riktigt hur vi ville ha det, men efter vi pratade med dem kom vi överens om hur det skulle se ut, och det blev, som jag nämnde tidigare, verkligen helt perfekt. Deras kundvänlighet är verkligen något unikt och man känner verkligen att man kan lita på dem. Under hela arbetsprocessen har de en god dialog med deras kunder på grund av att deras mål med deras verksamhet är at ha 100% nöjda kunder. Om ni vill ha referensbilder kring deras resultat kan ni bara scrolla ned på min blogg så finns det bilder på vårt nya kök. Men om ni känner att det här är företaget för er att anlita redan nu når ni dem på telefonnummer, 070 725 17 04 eller så kan ni åka till dem och besöka dem på deras kontor, Mellanbergsvägen 21, 135 45 Tyresö.