Äntligen en klinik som får bukt på mina fötter

Jag har haft problem med mina fötter i hela mitt liv, eller åtminstone så länge som jag kan minnas. Jag har haft torra fötter, spruckna hälar, nageltrång. Allt du kan tänka dig när det kommer till fötter har drabbat mig och jag förstår inte hur det kommer sig för jag tar hand om dem så gott jag kan. Eftersom jag harproblem med dem tror jag att jag tar bättre hand om dem än vad de flesta människor gör med sina fötter. Hur som helst så fick jag nog för några veckor sedan, jag satt flera timmar i veckan med mina fötter utan att det hjälpte. Något måste jag göra fel, kanske fel produkter eller metoder jag vet inte. Hur som helst så tröttnade jag och började söka runt på stan efter fotvård i Södertälje. Jag km i kontakt ed flera alternativ men fastnade för ett ställa som heter Inas Fotvård. De var lite mer förtroendeingivande än de andra och jag fick en känsla av att de hade bra information och kunskap för att kunna hjälpa mig. Jag var på en timmes behandling där som bestod av olika kurer. Det var först ett typ av fotbad som löste upp husen och öppnade porerna. Därefter var det någon annan form av behandling där de packade in fötterna och så fortsatte det, de var mycket rutinerade och man märkte att de använde sig av beprövade metoder i deras fotvård. Efter den första behandlingen så var mina fötter som ett par nya, kan inte minnas när de var så mjuka och lena sist. Sedan den behandlingen har jag varit på två till, det är ju inte bara så att den är extremt bra, det är också underbart skönt. Jag hade nästan unnat gå dit för en behandling bara för att det är så skönt. Jag har fått mycket information och råd när det kommer till fotvård av mina fötter och vad jag bör tänka på. Det har jag i åtanke nu samtidigt som jag ska fortsätta att gå på fotvård hos Inas Fotvård i Södertälje.