Flyttstädning i Värnamo

Hej, jag skulle behöva er hjälp nu! Ni som läst min blogg tidigare vet om att jag och min fru ska flytta nu i dagarna och då behöver vi ER hjälp med att välja ett noggrant och erfaret företag som arbetar med flyttstädning i Värnamo. Vi värnar väldigt mycket om att företaget ska ha arbetat inom branschen under lång tid så att resultatet blir bra, så att det inte blir några problem det när vi väl har flyttat ut. Eftersom när vi flyttat ut vill vi kunna lämna den gamla lägenheten bakom oss och bara fokusera på vårt nya hem .

 

( Uppdatering )

 

Först och främst vill jag tacka alla er som gav oss förslag på olika flyttstädfirmor i Värnamo som kunde hjälpa oss med vår flyttstädning. Det företag som ni mest rekommenderade var Städveronica och efter att vi pratat med dem via telefon har vi beslutat att anlita dem och det känns tryggt och säkert då de arbetat inom denna bransch under många år och har goda referenser sedan tidigare.  

Du gillar kanske också...