Byggfirma i Solna

WOW, ni ska se vårt nya uterum som nu är färdigbyggt. Vi är verkligen så n öjda med resultatet och byggfirman som vi anlitade. Det märks verkligen att de har lyssnat på våra önskemål, att arbetet som de utfört är professionellt, noggrant och kvalitativt utfört. Det blev verkligen så snyggt och speciellt nu när vi har fått våra möbler på plats. De som vi anlitade heter Swempas Mur&Puts Stockholm AB och det är ett företag som jag verkligen kan rekommendera till dig som letar efter ett byggföretag i Solna. Jag kan garantera till er att ni kommer få det så som ni vill ha det. Men om ni är som vi, som inte riktigt visste hur vi ville ha det, så kunde de hjälpa oss med olika idéer och tankar hur vi skulle kunna ha det. Men nu när jag förklarat hur bra jag tycker de är vill ni ju säkert ha deras telefonnummer om ni ska bygga om hemma: 0739 – 51 77 74, eller så besöka dem på deras kontor: Västra Vägen 11 C, 169 61 Solna.

Men nu ska jag sätta mig ute i vårt nybyggda uterum, så hörs vi igen imorgon kväll. Ha nu en fortsatt mysig kväll! 

Du gillar kanske också...